Dronele amenință cu dispariția breasla dentiștilor!

Viitorul e sumbru pentru medicii stomatologi, mai ales după ce dronele au început să fie utilizate cu succes ți în domeniul lor de către amatori. O dronă, curaj și un pacient destul de inconștient încât să fie de acord cu o extracție improvizată sunt ingredientele de succes care au dus la o cascadorie care merită să devină virală.

Pacientul, un băiat care nu se dă în lături din fața unei provocări, a acceptat imediat propunerea unchiului său de a-i scoate un dinte. Mai mult, ca un adevărat jucător de poker cu o pereche mare în mână, băiatul a plusat și a vrut ca extracția să fie făcută cu o dronă. Suntem în secolul XXI, ce dracu’! Metoda clanței de la ușă este învechită și să o lăsăm să se prăfuiască în dulapurile de vechituri ale istoriei. Bruno, căci așa este numele temerarului, deschizător de drumuri, a realizat experimentul de stomatologie alternativă în San Francisco, Statele Unite, sub privirile curioase ale audienței și sub lentilele extrem de atente la detalii ale camerelor de filmat.

Cascadoria a durat câteva minute, după care Bruno a devenit deschizător de drumuri pentru practici stomatologice nebănuite. Băiatul merită aplauze, dar nu înainte să te uiți la toată procedura. Vizionare placută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *