„The Romanians are Coming” … și peste ce au dat!

Șoc și groază în spatele scenei serialului Channel 4 „The Romanians are Coming” (Vin Românii)! Ce au găsit imigranții plecați din România în căutarea unei vieți mai bune în țara lui Shakespeare? Imediat după difuzarea primului episod, un grup de inițiativă pro-românească s-a reunit pentru a le oferi englezilor replica.

Conform unor surse care au preferat să rămână sub protecția anonimatului, printre cei care lucrează la noul serial, „Vin englezii!”, sunt foști imigranți care s-au dus plini de speranțe în Marea Britanie, dar ceea ce aveau să vadă acolo, urma să-i marcheze pentru tot restul vieții. Producătorii serialului care, duăpă toate indiciile pe care le avem se va intitula sugestiv „Vin englezii!”, promit să dezvăluie realități șocante din viața locuitorilor uneia dintre țările „cu preenții” ale lumii.

Am pus mâna și pe un prim draft al afișului de promovare al serialului 100% românesc. Scenaristul, el însuși emigrat în Londra în urmă cu cinci ani, spune că mai are coșmaruri cu primele imagini pe care le-a văzut în momentul în care a pus piciorul pe pământ britanic. Unele dintre imaginile încă vii în mintea scenaristului se regăsesc, probabil, în afiș.

serial-vin-englezii

În cazul în care nu ai văzut încă primul episod al serialului de pe Channel 4, vizionare plăcută!

4 comentarii la “„The Romanians are Coming” … și peste ce au dat!”

  1. Haha! nu inteleg de ce va ofticati ca englezii prezinta realitatea.

    Astia suntem o tara de tigani manelisti.

    Cica doar 6% sunt tigani cant de fapt suntem peste 15% tigani si in 100 de ani tiganii vor fi majoritari.

  2. Sunt oripilata! Nu-mi vine sa cred! Astea chiar sunt femei??? Noi, romancele, macar avem demnitate. Daca bem prea mult in club ne suim in primul taxi si mergem acasa sa stam cu WC-ul in brate, iar dimineata, cand ne revenim in simtiri curatam rusinate si scarbite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *