Am trăit să o vedem și pe asta: Vibratorul controlat de la distanță cu Apple Watch

După o muncă asiduă în laborator, în condiții grele, în care neuronii și nu numai, au fost solicitați la maxim, un grup de „geeks”, viitori milionari sau chiar miliardari, au scos pe piață un produs, care te lasă crăcănată la propriu și la figurat. Vibratorul care poate fi controlat de la distanță cu un Apple Watch. Frumos, nu-i așa?

Cu siguranță femeile din lumea întreagă se vor aduna „ciorchine” să achiziționeze acest produs miraculos, mult mai ieftin și mai practic decât un bărbat în carne și oase. În plus, când „te doare capul” și nu ai chef de el îl poți arunca într-un sertar, unde te va aștepta fidel până la următoarea întâlnire pasională. Toate acestea vor fi posibile începând cu luna octombrie, când jucăria sexuală a secolului XXI va fi lansată pe piață.

Ai putea spune că nu este mare lucru. Până la urmă e doar un vibrator smart, dar ideea din spatele acestui produs este dată de o nevoie sexuală stringentă a omului modern care a ajuns, pur și simplu, să nu mai poată trăi fără sex în public. Vibratorul smart este soluția discretă, propusă de viitorii miliardari în dolari de la Lovesense care vine pentru a-ți calma libidoul oriunde te-ai afla.

Ca orice proiect serios, vibratorul smart, se bazează pe date științifice foarte bine documentate în studii psiho-sociologice. O serie de cercetări realizate, în special, în Marea Britanie și Australia, arată înclinațiile oamenilor către sexul în public. Din păcate, în majoritatea țărilor din lume astfel de manifestări în vederea potolirii poftelor carnale sunt ilegale, așa că un gadget, discret, controlabil de la distanță ar fi soluția ideală pentru câteva clipe de plăcere ziua în amiaza mare în timp ce aștepți tramvaiul.

Partenerul poate controla dispozitivul de la distanță, poate chiar din tramvaiul pe care tu îl aștepți în stație. Trebuie să aibă doar un Apple Watch la încheietură și te va putea satisface discret, oriunde, oricând, nu doar în intimitatea dormitorului. Uite o idee de cadou de Crăciun ;)!