Bețivi, treziți-vă! Sfârșitul e aproape!

Călătorului îi șade bine cu drumul, iar bețivului cu șanțul sau cu zidul pe care se ușurează în drum spre casă. Ce plăcere mai mare poți să ai când la 4 dimineața, mergând dezorientat pe șapte cărări cu o presiune groaznică în vezică, ți se ridică în fața ochilor cel mai frumos zid pe care l-ai văzut vreodată, o binefacere, miracolul pe care bețivul îl aștepta înainte să înfrunte provocarea cheii în ușă.

Nemții, sătui de mirosul de urină de pe străzi, de zidurile îmbâcsite cu pișat care îți întorc mațele pe dos dacă te plimbi prin oraș după o noapte de weekend foarte animată, au venit cu soluția. Inventive, autoritățile au venit cu o soluție care răstoarnă sistemul ierarhic. În Germania, bețivul cu nevoi fiziologice stringente și fără inhibiții nu mai este cel care se pișă zid, ci zidul se pișă pe bețiv. Asta da schemă! Se poate ca, prins în aburii alcoolului, bețivul să nu își dea seama de „glumă” și, a doua zi, când găsește perechea de pantofi umedă și cu miresme „de toaletă comunală cu țevile sparte”.
Da, nemții au zidul care se pișă pe bețivi și nu le este frică să-l folosească, bineînțeles în spiritul valorilor europene. Au fost plasate semne de avertizare pe toate zidurile care pot riposta fără rețineri la deversarea nevoilor fiziologice.

Cum se realizează miracolul? Zidurile au fost zugrăvite cu un strat de vopsea specială care face lichidele să ricoșeze. Astfel, când bețivul amețit se descheie la șliț, își dă drumul și zâmbește satisfăcut își va uda propriile-i haine.

Minunata invenție este descrisă în imagini mai jos, împreună cu niște exemple ale eficienței de care a dat dovadă.