De ce iubim femeile… – un experiment social subteran

Nu lua cu asalt librăriile, nu agresa fata drăguță de la casă care, cu ochii mari nu înțelege ce îi ceri, pentru că nu a apărut o nouă creație a marelui autor Mircea Cărtărescu! Deși ți-ai fi dorit mai mult ca orice să știi de ce iubim femeile și sperai ca, după un „De ce iubim femeile” 1 încheiat în coadă de pește autorul a tras aer în piept și revine în forță cu lămuriri. Ei bine, surpriză, lucrurile nu stau deloc așa. Nu este vorba de o operă literară cu potențial de premiu Nobel ci despre un experiment social fenomenal care dezvăluie unul dintre misterele feminine: atracția ascunsă pentru șlițul bărbaților.

Urmărește materialul video care descrie experimentul și vorbim după.

Cum ți s-a părut? Extraordinar, nu? Incredibil, dar adevărat, la fel cum bărbații se uită, inevitabil la decolteu, femeile țintesc cu precizie către zona organului genital masculin. Inițial, remarcă discret, iar rațiunea le spune să privească în altă parte. Din păcate, zona mediană a organismului bărbatului dă dovadă de o putere de atracție dincolo de puterile rațiunii, o forță care preia controlul asupra atenției femeii, o trimite într-un univers paralel în care există doar ceea ce se ascunde în spatele șlițului pantalonilor.
Femeile surprinse în metrou, par să nu mai bage în seama că sunt, totuși, într-un loc public și își dezlănțuie instinctele animalice, discret fără să-și dea seama că posesorul obiectului pasiunii lor le urmărește îndeaproape reacțiile.

Experimentul nu a rămas fără ecou. Pe YouTube au apărut o serie de comentarii care mai de care mai „delicioase”. O serie de voci, aparent masculine, încep să se plângă de hărțuirea sexuală pe care trebuie să o suporte cu stoicism bărbații. În timp ce un gest cu o conotație sexuală din partea unui bărbat către o femeie poate declanșa un scandal monstru, un gest similar din partea unei femei nu are aceeași imagine negativă.

Până la urmă, totul e bine când se termină cu bine. Niciun bărbat care a participat la experiment nu a fost devorat de către o femeie dornică de senzații tari în metrou.