Geniul lovește în izolare! Știai că făceai greșit sandvișurile?

Izolarea are părțile ei bune. Ne ține în casă și ne oferă timp de meditație, de experimente, de inovație, de unde se pot naște adevărate revoluții tehnologice și gastronomice. Așa a apărut și inovația extraordinară a montării sandvișurilor.

Ține-te bine urmează să afli cum tot ceea ce știai tu despre cum se face un sandviș va fi demontat mușcătură cu mușcătură.

De fiecare dată când îți prepari un sandviș evitai să îți pui toate sosurile preferate de frică să nu se scurgă toate la prima mușcătură. Ei bine, toate acestea sunt istorie. Un utilizator Reddit și-a prezentat lumii descoperirea revoluționară pe care a făcut-o după săptămâni grele de izolare. Metoda poate fi aplicată și la kebab, gyros sau orice alt preparat care presupune o compoziție du sos între două felii de pâine.

Care este secretul? Frunza de salată. În loc să fie doar acel strat incomod folosit doar pentru a da o pată de culoare, primește o utilitate salvatoare. Se înfășoară în jurul umpluturii astfel încât, în momentul mușcăturii, toată compoziția rămâne intactă între feliile de pâine.

Genial, nu?

Wrap a piece of lettuce around one side of your sandwich/burger to keep the goods from falling out the other side. from r/lifehacks