Mic îndreptar al sexului intercultural

Criza emigranților agită spiritele în interioru granițelor Germaniei, dar și în intimitatea dormitorului nemțoaicelor dornice de relații amoroase interculturale. Tocmai pentru a le ajuta pe nemțoaice să se bucure din plin de experiențele fizice interculturale, autoritățile din Germania au elaborat cu grijă un „mic îndreptar” care să îi învețe pe emigranți să se poarte în cazul în care ajung în așternuturile doamnelor sau domnișoarelor băștinașe, „ospitaliere” cu noii veniți. Nimic nu poate sta în calea dragostei, așa că informația nu face altceva decât să favorizeze o relație interesantă care să nu se împiedice de barierele culturale.

Emigranții care ajung în Germania sunt sfătuiți să-și încarce telefoanele mobile, descărcate după periplul peste garduri plantate la granițe, să găsească un Wi-Fi gratuit și să acceseze imediat Zanzu.de, o resursă indispensabilă pentru o relație sănătoasă. Resursele site-ului sunt disponibile în 13 limbi, așa că orice emigrant va reuși să înțeleagă bazele unei relații amoroase în Europa. Dacă totuși bariera lingvistică nu poate fi trecută, resursele grafice ale site-ului sunt foarte grafice, așa că emigrantul va deține un bagaj de cunoștințe care îl vor ajuta să aibă o relație armonioasă cu o nemțoaică. În cazul în care noul venit este pasionat de subiect Zanzu.de oferă posibilitatea aprofundării cunoștințelor. Astfel poate afla mai multe despre moravurile societății europene, precum și despre bolile cu transmitere sexuală.

Sexul nu este totul într-o relație, așa că pe site se regăsesc și o serie de probleme frecvente în relații, fiind oferite și soluții rapide pentru remedierea lor, fără prea multă suferință din partea celor doi amorezi interculturali. Emigranții pot învăța despre gelozie, violența domestică, rutina, stabilirea unor limite, precum și sfaturi practice pentru o relație fericită.

Resursele nu au apărut întâmplător, doar pentru ca emigranții să-și poată îmbogăți cultura generală, ci vin ca o măsură de prevenție a violențelor care i-au avut ca protagoniști pe cei care au venit în Europa să-și caute o viață mai bună. Violențele împotriva femeilor declanșate de noile valuri de emigranți s-au dovedit a fi o problemă reală care poate degenera în cazul în care situația nu este ținută sub control.

Practic, Zanzu.de încearcă să le arate emigranților că, dacă se poartă ca niște gentlemeni, nu trebuie să recurgă la violență pentru a „socializa” cu doamnele și domnișoarele din Germania. Cu puțin tact și bun simț își vor atinge scopul într-un mod mult mai plăcut.