Răzbunare, dulce răzbunare!

Aviz șoferilor care se iau de bicicliști în trafic! O ciclistă londoneză stabilește noi standarde în ceea ce privește dorința de răzbunare pe șoferii care, din spatele volanului șicanează bicicliștii. Întâmplarea are loc pe străzile Londrei și pornește de la o dispută obișnuită între șoferul unui microbuz și o biciclistă urbană puternică și hotărâtă. Toată întâmplarea este surprinsă de un motociclist care se întâmpla să treacă prin zonă.

Fata pe bicicletă a avut prezență de spirit și nu s-a lăsat intimidată de bărbații din microbuz, care împărțeau același neuron, dar fini cunoscători ai artei seducției, și-au revărsat “farmecele” asupra ciclistei, dar după cum au evoluat lucrurile se pare că dacă nu își vor schimba metodele, nu vor reuși prea curând să ia numărul de telefon al unei fete. Din păcate pentru ei, ciclista era călită cu astfel de specimene dornice de flirturi grosolane, așa că ținându-se strâns de bicicletă a ripostat verbal în timp ce motociclistul cameraman surprindea toată scena.

La un moment dat, când “Don Juanii”, virtuozi ai legislației rutiere, experți în arta seducției, au decis că lecția este fixată au plecat în treaba lor. Totuși, se pare că ciclista mai avea unele nelămuriri, s-a suit în șa și a început să pedaleze de zor în urmărirea microbuzului. După „o urmărire ca-n filme” i-a ajuns pe profesorii ad-hoc și a lămurit problema scurt și la obiect.

Felicitări ciclistei pentru că a reușit să-și surprindă feremecătorii „bărbați fatali” din spatele covrigului cu o doză de răzbunare care i-a lăsat pe aceștia cu gurile căscate și cu neuronul comun paralizat de uimire.