Regina Elisabeta a II-a: ce poate face ea și tu nu?

Britanicii și nu numai o consideră un simbol al autorității, al regalității, al distincției, al eleganței și lista poate continua. Virtuțile Reginei Mamă merg însă mult mai departe de aparențe. Alteța Sa are în CV la capitolul aptitudini și competențe un set impresionant. Cu siguranță nu aveai cum să intuiești „talentele speciale” ale Reginei, așa că citește și rămâi interzis!

    • Știe să tragă cu arma. De fapt, nu doar știe, ci este un trăgător destul de bun după spusele celor care au văzut-o în acțiune.
    • A luptat în Al Doilea Război Mondial. Regina este singurul șef de stat în viață care a luptat în Al Doilea Război Mondial și singurul membru al familiei regale britanice de sex feminin care s-a încumetat să meargă pe front. S-a înrolat în armată la 18 ani și a învățat cum să conducă vehicule militare, în special camioane.
    • Se pricepe la mecanică. Un șofer de camion militar fără cunoștințe de mecanică auto, nu are ce căuta la volan, mai ales în zone de conflict, așa că Regina a deprins și taine jiglerelor, garniturilor de chiuloasă, a bucșelor sau ale plăcuțelor de frână.
    • Trimitea e-mail-uri mult înainte ca ca hipsterii sa fi aflat de selfie stick. A marcat pionieratul mesageriei electronice în 1976, când a trimis un e-mail dintr-o bază a armatei.
    • Știi ce-i aia photobomb? Dacă nu, învață de la Regină!

Pe lângă toate astea, unde mai pui că nici nu are nevoie de pașaport oriunde ar merge. În schimb, restul membrilor familiei regale, nu se bucură de aceleași privilegii. Regina Elisabeta a II-a este cea mai tare personalitate din Marea Britanie și nimeni nu poate să conteste acest lucru. Mai mult, în septembrie va deveni cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, ceea ce nu este deloc de neglijat.

Trăiască Regina! Plecăciuni!