Tabăra pentru antreprenori din Peru, pentru senzații psihedelice

A trecut cu bine Valentine’s Day, Dragobetele, Mărțișorul și 8 Martie și, nu în ultimul rând, vacanțele la schi, pozele pe Instagram și Facebook au fost postate, așa că este momentul perfect pentru ca oamenii din lumea întreagă să înceapă să-și planifice concediul de vară. Dacă ești antreprenor, înainte să te avânți pe prima ofertă care-ți apare sub nas de vacanță în Grecia, în Turcia la all inclusive sau, dacă ți-ai propus ca anul 2017 să fie anul extravaganțelor și te gândești să mergi „all in” ca un jucător profesionist de poker și s-ți rezervi o cameră la hotelul lui Hagi din Mamaia, nu te pripi! Pentru tine, antreprenorule și doar pentru tine, este o tabără specială în Peru. Meniul este inedit, mai ales că vei gusta din senzațiile psihedelice a drogului care a dat pe spate Silicon Valley-ul.

În filmul de prezentare al taberei realizat de o publicație respectabilă și populară în mediul antreprenorial, Fast Company, tabăra din Peru promite o eliberare de grijile cotidiene, o deconectare totală de la „lumea reală” cu telefoane, e-mail-uri, hate mail-uri, clienți care vor proiecte finalizate ieri, iubite sau soții care se simt neglijate, într-un mediu prietenos, în mijlocul naturii, alături de alți colegi de suferință dornici să experimenteze beneficiile „rădăcinii minune”, care te va face cu totul alt om. Mai mult, beneficiile „grele” se vor resimți după ce te vei întoarce la viața obișnuită. Vei deveni mai creativ, poate mai tolerant, mai dornic de muncă și de realizări mărețe, mai motivat. Practic, această tabără poate fi mai mult decât o vacanță de vară reușită, fiind foarte posibil să fie și cel mai bun curs de dezvoltare profesională la care ai participat vreodată.

Băieții din Silicon Valley cu afaceri de milioane de dolari găsesc în Peru și în ayahuasca exact ceea ce au nevoie pentru a se regăsi și pentru a-și descoperi puterea interioară, atât de necesară pentru a-și depăși limitele. O astfel de vacanță îți „va da aripi” mai puternice și mai fâșnețe decât toate dozele de Red Bull pe care le-ai putea bea într-o noapte în club.

Dacă ești convins că vei și tu în tabăra milionarilor psihedelici din Silicon Valley, vei avea nevoie și de un buget frumușel, cam 11.000 de dolari, la care se mai adaugă, probabil, drumul, dar te vei alege cu o vacanță halucinantă, la propriu, de care le cei povesti nepoților.